tirsdag 8. juni 2010

Kløna pumper jern

Det har vært veldig hektisk siden sist pga. bilkjøp og innspurt med konferanse-innlegg, så i dag verket kroppen etter litt trening for å bli kvitt uro og spenninger. Smart som jeg er, etter å ha sutret over sol og varme den siste uken, brukte jeg den første dagen med frisk luft til å trene inne på Sats! Jeg synes alltid det er noe herk å løpe på mølle der, varmt og klamt og kjedelig, men i dag ble jeg rett og slett uvel og svimmel etter knappe tre kilometer. Fikk da en lys idé om at jeg skulle pumpe jern i steden!
Han her klarer sikkert å åpne bensinlokket også

Hvis jeg alltid har ledd av korte løpeshortser, har jeg distansert meg enda mer fra "bolerbukser". På ett år har jeg ikke tatt i noen av treningsapparatene på Sats, men jeg har en mistanke om at det heller kommer av min totale mangel på teknisk sans. Jeg har hatt bil i tre år, men vet knapt hvordan man fyller bensin - hvordan skal jeg da klare å stille inn de digre monstrene der? Det blir ikke bedre av at jeg er så svak at det letteste loddet er for tungt på mange av apparatene... Uff og uff. Jeg kom meg gjennom en liten økt i dag, men heretter skal det gjøres enklere: Edderkopp på stuegulvet! For armene duger vel fortsatt de gode, gamle armhevingene?

3 kommentarer:

  1. Har alltid dårlige samvittighet for mangel på styrketrening, tror jeg må prøve meg på en sånn edderkopp med engang - (selv om jeg trodde det het Planken?)

    SvarSlett
  2. Jo, det gjør vel det - men Siri kaller en variant av den for "Spiderman", og det synes jeg høres mye morsommere ut ;) Forskjellen er vel at da står man med armer og ben ut til siden. Effektiv er den i hvert fall...

    SvarSlett
  3. Ja, vi som er løpere er som regel ikke flinke til å trene styrke. Jeg har trent apparater 1 gang pr uke i vinter og føler det gjør godt. Må prøve å fortsette med det

    SvarSlett

 
Blogglisten