onsdag 13. april 2011

8 ting du ikke visste

Jeg har blitt utfordret av Silja og Lille søster til å fortelle 8 ting om meg selv. Fins det overhodet noe i mitt liv som jeg ikke allerede har brettet ut for offentligheten? Flere har valgt å holde seg til treningsaspektet, men det er rett og slett umulig for min del - på det punktet vet dere vel absolutt alt. Omtrent.

1) Jeg har en fortid som freaker. Svarte klær, palestinaskjerf, røkelse og yin&yang, det var meg. Høytsvevende samtaler om Kafka med dype blikk ned i rødvinsflasken. All fysisk utfoldelse ble selvfølgelig ansett som under min verdighet, så her la jeg nok grunnlaget for en noe trang komfortsone den dag i dag.

2) Grunnen til at jeg valgte å menge meg med Natur&Ungdom-freakene framfor håndballjentene, var selvfølgelig bare mitt manglende idrettstalent. "Astrid må jobbe mer med ballen" sto det i alle karakterbøkene mine, og det gidder man jo selvfølgelig ikke da. Men i en kort periode spilte jeg faktisk midstopper på Trosviks fotballag for jenter 14 år. Og i min første kamp scoret jeg lagets første mål noensinne, slik at vi faktisk bare tapte 11-1. Jeg ble båret på gullstol og behandlet som en helt i resten av min korte fotballkarriere. Jeg har ikke truffet ballen verken før eller siden.

3) Fram til jeg flyttet til Frankrike som 17-åring spiste jeg kun én ting: kneippbrød med lettmargarin. Det kan kanskje forklare litt av hvert...

4) Jeg er en ihugga tilhenger av Sagaen om Isfolket. Mellom høstferien og vinterferien i 7. klasse leste jeg alle de 47 bøkene. Det stemte dårlig overens med den kvasiintellektuelle båsen jeg hadde plassert meg selv i, men jeg har hele tiden forsvart seriens kvaliteter. Spennende bøker har også en verdi, om de er aldri så mye masseprodusert! Jeg lovte meg selv at jeg skulle kjøpe hele serien da jeg ble voksen, og det har jeg nå gjort :-)

5) Jeg elsker David Bowie og var på konserten i Frognerbadet da han fikk en kjærlighet på pinne i øyet. Det var ikke meg!

6) Jeg har i flere år slitt med alvorlig flyskrekk, noe som kunne satt en stopper for løp i både Tromsø og Berlin. Tur etter tur satt jeg helt paralysert og stirret i gulvet, helt sikker på at jeg skulle dø. Nå har det fullstendig sluppet taket, og jeg plages ikke av annet enn at man ikke lenger får mat inkludert i billettprisen. Fantastisk deilig!

7) Jeg er en avvent dataspill-junkie. Den tiden jeg nå bruker på å trene og blogge (minst), brukte jeg før på å spille The Sims. Jeg skal aldri, aldri mer bli bitt av den basillen, selv om jeg innimellom er i faresonen når jeg spiller Tetris på bussen.

8) Jeg er kjent som en stille og forsiktig person, men blant gamle venner er jeg "ho med kjøttøksa".   Familien kjenner seg vel i grunnen også bedre igjen i den siste beskrivelsen.

Utfordringen innebærer i tillegg å overbringe stafettpinnen til andre bloggere. De fleste har vel blitt utfordret allerede - men jeg vil uansett gjerne benytte anledningen til å takke alle de inspirerende bloggene jeg følger daglig! Så med min manglende koordinasjonsevne spiller jeg ballen videre til de av dere i blogglista mi som føler seg kallet.

11 kommentarer:

 1. Så morsomt å bli litt kjent med deg. Vi har jo alle en fortid og et liv utenom treningen - forhåpentligvis!

  SvarSlett
 2. Artig.
  Helt med på David Bowie og flyskrekk & men slik ballkarriere er det ikke rart du måtte gå til innkjøp av spinningsko. (kanskje har du Final Countdown på spillelista også -)?

  (når det gjelder kafka&rødvin går jeg veldig stile i dørene, shhh på puselabber)

  SvarSlett
 3. Fantastisk bra!!!!! så bra at jeg hele veien satt og ventet på følgende setning skulle komme: "ha, lurte dere" !!! :-) Russenavnet mitt var lille freak men jeg var ikke i nærheten av det du beskriver altså, så jeg vet egentlig ikke helt hvorfor jeg fikk det kallenavnet... :-)

  Nei, dette var morsom lesning og dette visste garantert ikke jeg, ikke i mine villeste fantasier en gang hehehe! Kult:-)

  SvarSlett
 4. Ha, ha, veldig bra! Lurer bare litt på det med "hu med kjøttøksa"...? Forøvrig kjenner jeg meg igjen i forunderlig mange punkter.

  SvarSlett
 5. Veldig moro å lese, men stusser også på dette med kjøttøksa!

  SvarSlett
 6. Herlig bra! Kjøttøksa kan jeg virkelig ikke forestille meg. Egentlig ikke freaker heller. Og så isfolket da - hadde glemt dem, men gjorde som deg - slukte de bøkene. Hadde hele serien. Dataspill hadde jeg ikke trodd var tingen for deg, men gud bedre så hekta man kan bli. Ganske bra i dag når barna ikke fikser brett på Nintendo DS: "Mamma, kan du...", hvorpå mor lyser opp. (c; Forøvrig fantastisk beskrivelse av fotballkarriæren! Burde nesten laget en film om den.

  SvarSlett
 7. Det med kjøttøksa er nok ikke så spennende som det høres ut... Husker ikke helt hvordan det oppsto, men tror jeg for en gangs skyld hevet stemmen litt mer enn vanlig og viste et temperament som pleier å være forbeholdt den nærmeste familien. Jeg er fortsatt glad i mørke klær, selv om jeg er blitt kjedelig "normal" med årene (og til og med har gått med joggesko på jobb!).

  Det var da ungene fikk DS at jeg begynte å spille tetris igjen... Men det er heldigvis litt lettere å avslutte enn The Sims ;)

  (Ingalill: Det med Kafka og rødvin er ikke et helt avsluttet kapittel altså... Men hvordan i alle dager kunne du gjette at jeg elsker Final Countdown? :P)

  SvarSlett
 8. Jeg bare nikket og smilte mens jeg leste Astrid. Jeg har gjennomskuet fortiden din forlengst!

  Mest skuffende er inrømmelsen om isfolket da, beklager - men jeg er altfor høylitterær for deg! LOL

  SvarSlett
 9. Neste gang du er gravid med bekkenlåsning, Siri, skal jeg prakke på deg de 47 bøkene - og du kommer til å elske tilværelsen! Alt du har gått glipp av, tsk tsk ;)

  SvarSlett
 10. Morsom lesning! Kunne faktisk forestille meg deg som kvasiintellektuell freaker i din fortid :)
  Jeg digget også Isfolket en periode i tenårene, men det var nok hovedsakelig på grunn av all pornoen *hihi*

  SvarSlett
 11. Ha ha, ja det er det mye av.. Gjett om jeg syntes det var gøy at Mamma leste serien samtidig ;)

  SvarSlett

 
Blogglisten