mandag 19. desember 2011

Stæsj!

Det har drysset førjulsgaver over meg den siste uka - og når det gjelder sportsutstyr, blir jeg alltid oppspilt som et lite barn.

Jeg har fått tilsendt et par trenings-bh'er fra en nettbutikk som selger treningstøy - push-it.no. Jeg er litt restriktiv med å drive reklame på bloggen, men gjør et lite unntak nå. Jeg skriver snart blogginnlegg nr. 200 (!), og har fått noen gaver jeg kan sende ut i den forbindelse - det synes jeg er hyggelig. Den siste uka har jeg prøvd ut to forskjellige trenings-bh'er av merket Shock Absorber.  De er behagelige å ha på, og gir god støtte. Denne modellen passer nok bedre for mindre flate jenter enn meg (snøft), mens denne satt som støpt. Trenings-bh'er er ikke det mest spennende å kjøpe, men er helt nødvendig...Onsdag var jeg som kjent på Løplabbet for å delta på en kort film som skal ligge på nettsiden deres. Jeg skulle spille en kunde som fikk undersøkt føtter og løpesett. Jeg følte meg bra dum noen ganger, etter å ha gjentatt den samme replikken x antall ganger, men det var også ganske morsomt. Spesielt var det luksus å få snakke med selger Odd i tre timer - jeg fikk ekstra inngående analyse av fot og steg, og vi diskuterte trening og løpekonkurranser. Det aller beste var betalingen. Jeg fikk skoene jeg løp med på filmen, anbefalt av selgeren: Saucony Mirage. De er lette, har lav tå-hæl-høydeforskjell og skal få deg mer frampå. Jeg var litt skeptisk, men de som så meg løpe med dem påsto at jeg ikke landet på hælen i det hele tatt. Godt nytt! De påsto også at med min vekt og løpesett skulle disse skoene kunne brukes som mengdetreningssko, selv om det er lettvektere. Jeg har gått i den fella før, så jeg kommer bare til å bruke dem på kortere turer, men til det tror jeg de blir fantastiske. Så utrolig lette, myke og deilige! Hurra! I tillegg er de så vakre at jeg kunne brukt dem på julaften...


Og som ikke det var nok, fikk jeg velge meg noe tøy. Da tok jeg noe jeg faktisk ikke har; en vintertights. Jeg har i flere år vært misunnelig på Gore-tightsen til Régis, så valget var enkelt. Den ble testet ut i går og var akkurat like varm og god som jeg håpet.


Jeg har ikke vært i form de siste dagene, men lørdag morgen klarte jeg ikke stå i mot løpelysten lenger. Jeg kledde godt på meg og satte avgårde forbi Smestad og Hovseter, til Røa, og ned langs Vækerøveien hvor vi skal flytte inn om et par uker. Det var tungt å løpe oppover, kjempetungt, og jeg begynte å tvile på om jeg virkelig skal melde meg på Skogsmaratonet (noe jeg *selvfølgelig* gjør når påmeldingen åpner 1. januar!). Vel oppe på Røa ble det glatt, og jeg skled ned resten av veien. Livsfarlig, men mindre slitsomt... For én gangs skyld ble det en slags langtur, med en utrolig god følelse etterpå. Heldigvis har jeg ikke blitt sykere - enn så lenge i hvert fall. I dag blir det mølleøkt med Mirage & Hattori!


Hvis noen synes jeg har fått vel mye stæsj nå, kan jeg love dere at jeg ikke kommer til å få så mye som en løpesokk til jul. Jeg ønsker meg en arbeidslampe, og en pussemaskin, og en japansparkel...

14 kommentarer:

 1. Gratulerer med filmdebut! (eller har du tidligere meritter du ikke har fortalt om?) Betalingen er helt klart etter min smak. Litt skummelt løpeføre nå, men det er bare å ta det rolig og forsiktig. Dette er ikke tiden for tempo, i alle fall ikke utendørs. God bedring - og så håper jeg jo at det vanker noe løpestæsj under juletreet uansett da. (c;

  SvarSlett
 2. Mye fint tøy! Er litt nysgjerrige på de skoene; kunne tenkt meg å prøve dem men får ta det over nyttår.... hakke tid før jul kjenner jeg ;-) Så, innen jeg rekker å teste dem så håper jeg å få litt oppdatering fra deg på hvordan du opplever skoen! Silja

  SvarSlett
 3. Nytt stæsj er vel alltid velkomment! Har selv ønsket meg Shock Absorber (ble det riktig...?) Bh, og ser at på denne nettsiden er de 1/3 av prisen enn xxx. Så da har det at du fikk prøver i posten ihvertfall resultert i ett salg ;-)
  Gleder meg til å se deg på film, og grattis med nye sko. Jeg skal også kjøpe meg nye, men da må jeg komme ut av denne løpedvalen først.
  PS. Brodder er kanskje noe du burde finne under treet i år?

  SvarSlett
 4. Grønn av misunnelse, men montro om det er et modenhetstegn at avundsjuken er mer rettet mot langtur og uteløping enn stæsj.
  Yep, garantert et overmodningstegn
  (selv om jeg sukket litt over den tightsen
  , sko prøver jeg å venne meg av med -)

  SvarSlett
 5. Janicke: Nei, jeg har definitivt ikke filmerfaring, noe som sikkert kommer til å merkes ;)
  - Det blir nok mest mølle denne uka, men det ser ut til å bli en varm jul i Fredrikstad, så da får man bare se det positive i den bare asfalten og få noen deilige turer ute...

  Silja: Ja, dem kommer jeg nok til å skrive mer om! Uansett om du vil komme deg lenger fram på foten eller ei kjennes det ut som en fantastisk lett og god sko - foreløpig.

  Anna: Så bra, da! Rimelige priser liker vi, da blir det jo enda mer utstyr for pengene ;)
  -Vet ikke om dere får sett så mye av meg, annet enn føttene mine med langdistanseløpernegler, og så hører dere sikkert at jeg gjentar "javel", "jaha", "ok" og "mm" i det uendelige... He he.
  - Brodder, ja, nå blir sikkert Régis glad som slipper å tenke ut en gaveidé! (Har sånne gammel-dame-brodder, får vel sjekke ut om de funker)

  Ingalill: Problemet med å løpe barbeint er at du ikke kan ha på deg sånne fine sko med rosalilla skimrende detaljer! Jeg tror jeg må revurdere hele greia.
  - Har ikke du vintertights, da?

  SvarSlett
 6. Så morro å få være med på reklame film! Er jo rekleme stjerne du nå snart ;)

  SvarSlett
 7. Jeg får satse på glitrende neglelakk
  & jo jeg har vintertights, men visste ikke at 2 var minimum, dessuten har jeg ingen fra Gore. Kan jo hende den er varmere enn mine??

  SvarSlett
 8. Jeg følte meg endelig litt feminin da jeg fikk meg en Shock Absorber selv, takket være litt padding og push. Ulempen er at den puster dårlig og blir klissvåt med en gang pulsen stiger (men det er verdt det!).

  Gøy med film, men ekstra gøy med betalingen! Vakre sko!

  Og den turen skjønner jeg var tung, med sånn en stigning! Krysser fingre for at du får litt løpestæsj under treet, jeg :)

  SvarSlett
 9. Nina: Ha ha, vel... ;)

  Ingalill: Hvilken vintertights har du, igjen? Jeg har ikke noe å sammenligne med, annet enn vanlig tights med strømpebukse under. Det funker jo det òg, men dette ble liksom litt lettere og mindre klumpete... (Hvis 2 er minimum må jeg jammen ønske meg en til til jul! ;) )

  Marit: Haha, push-up-treningsbh er et must! Jeg syntes faktisk ikke at disse modellene var så klamme, i forhold til andre jeg har - f.eks. Nike sin - men det er selvfølgelig et nødvendig forhold mellom tykkelse og støtte.
  - Det må nok bli mye oppoverløping til våren...(gah!)

  SvarSlett
 10. Iconic Protect tight fra Newline har vindtett front samtidig som den er varmere enn vanlig tights. Med sømløst superundertøy fra PureLime under, holder jeg godt varmen på mine løpeturer i vintervær. Begge deler fås på www.push-it.no

  SvarSlett
 11. Grattis med stæsj! Du fortjener alt sammen Astrid:-)

  Håper formen er bedre nå, og at ikke løpeturen fikk feberen tilbake eller noe slikt tull!

  SvarSlett
 12. Kjersti: Takk for tips :)

  Siri: Jeg setter i hvert fall pris på det ;) - Det gikk bra etter løpeturen, men i dag våknet jeg opp med tett bryst og rallende hoste. Håper det går veldig fort over, for jeg har tenkt å løpe masse i jula... -Håper din hoste har gitt seg!

  SvarSlett
 13. Oj, så heldig du er! Moro med litt stæsj! Men det er jo nyttig også da. Kjempe moro!

  SvarSlett
 14. Ja, jeg ser at det ble litt nytt stæsj på deg også - herlig! :)

  SvarSlett

 
Blogglisten