mandag 20. februar 2012

Frekkaser

Det er vel ingen overraskelse at det har blitt lite trening den siste uka heller, men i kveld kjente jeg rastløsheten herje i kroppen, så på tross av at jeg akkurat hadde spist store mengder pasta med boeuf bourgignon, og drukket et aldri så lite glass rødvin, klarte jeg å tvinge meg selv ut (har hørt folk klage over pannekaker som dårlig oppladning før løping, men jeg tror dette er hakket verre). Pust og pes opp til Ankerveien og forbi Voksen skole, der gikk klokkebatteriet, som vanlig, men greit, da trenger jeg ikke å prøve å jogge raskere enn supersakte engang. Etter hvert føles det greit, og jeg kjenner meg glad der jeg står og venter på grønt lys i Røakrysset. Nedoverbakke hjem til dusjen! Idet jeg krysser veien kommer en mann i motsatt retning, og når vi møtes sier han: "Åh, du ser utrolig sliten ut!" Så begynner han å skoggerle, og legger til: "Unnskyld at jeg sier det, altså".

Velbekomme. Her er det bare å more seg på min bekostning! Som om det ikke var nok at jeg snart havner grinende på Sinnasnekker'n, har bursdag i morgen og nærmer meg åtti med stormskritt, og ikke aner hva jeg skriver avhandling om - heretter er det fritt fram for å peke og le når jeg klarer å tvinge meg ut på en liten joggetur i kuldegrader. I mørket. Idiot, altså. Burde stått langs løypa under Fredrikstadmarka rundt, det trengs sikkert noen der som kan komme med hyggelige kommentarer av typen "du så utrolig teit ut når du tryna" og "er du sikker på at du orker å løpe 15 km til i oppoverbakke?" Grrr.

Men noe oppløftende er det da i hvert fall å skrive hjem om. På løpeturene i vinter har jeg testet ut et sett superundertøy som jeg fikk etter jul, PureLime, og det er faktisk det mest behagelige superundertøyet jeg noen gang har hatt. Det har gått ofte i vasken, for jeg har nemlig også brukt det til hverdags - som vanlig genser (fint, ikke altfor sporty snitt) og strømpebukse. Jeg har tenkt å kjøpe meg ett sett til - av mine egne penger, bare så det er sagt. Miserabel, sliten, utrent - fint undertøy hjelper alltid bittelitt på humøret!

Forrige ukes tur med min nye tirsdagsløpegruppe:Og dett var faktisk dett. Det var meningen å løpe langtur i helgen, men jeg ble så groggy etter å ha gitt blod på fredag at jeg sto over. Og så ble det en ny uke. Klarer jeg å komme meg på Treningscamp denne gangen?

15 kommentarer:

 1. Snakk om sjarmerende fyr! Mistenker jevnlig at folk TENKER slike ting når de ser meg, men å si det er skikkelig dårlig stil. Og hvorfor har man aldri de gode svarene parate? Om jeg hadde forsøkt meg hadde det blitt noe sånt som: "Og du...du....ser i hvertfall...eh...ÅÅÅÅH!" som selvfølgelig er veldig voksent og bare skaper mer glede hos mottakeren. Sikker på at han led av betatt-smågutt-syndrom, og ettersom det er enda mer uhørt å slå eller klype fremmede kvinner så var en kommentar det nærmeste han kom!

  Kommer du på sinnasnekkeren? Når? Hold oss oppdatert! (c:

  SvarSlett
 2. Det viktigste er å SE sliten ut!
  (når man er på langtur -)
  Han fnisetosken har ikke peiling.
  Hvorfor går klokkebatteriet, som vanlig? Er ikke nyklokka like pålitelig som 305? Og hvis man skal snakke om mistanker, går min ut på at det er dårlig med løpepauser på realityshow. Stay away. Aldri har jeg møtt opp i noens stue og ivrig beundret glassfiberstria - derimot er jeg lett påvirkelig for all kamuflering
  " det var jammen et fint eksotisk pledd (laken) du har hengt opp" "Her var det mørkt og koselig"

  SvarSlett
 3. haha, frekkas ja :-) Nå tviler jeg vel på at mannen mente å være slem da ;-) I heimen er vi veldig ærlige med hverandre (som den gangen jeg følte jeg løp så lett, så lett, mens Tim's tørre kommentar var "det så ikke lett ut!" haha). Men, det gjelder å kjenne sin besøkstid: når skal man fokusere på det positive og heie, og når skal man fokusere på forbedringspotensialet og formidle de mindre positive tingene? Jeg hadde typisk gått i kjelleren om Tim hadde fokus på min dårlige teknikk en dag jeg slet med å greie å gjennomføre en joggetur; da er det heiing jeg trenger!! Og en annen dag hvor jeg er sterk i psyke og kropp har jeg mer igjen for å få konstruktive tilbakemedlinger og takler en slik kommentar som "du ser sliten ut" eller lignende.

  Om det er en trøst så noterte jeg en løpeøkt sist uke altså... !!! Så, hang in there, snart er det vår!!!

  SvarSlett
 4. Haha, for en type. Før jeg gir deg svaret du skulle gitt ham: GRATULERER MED DAGEN HERLIGE, UNGE JENTE!!


  Svaret du skulle gitt: "Ja, jeg har løpt en runde med Marit Bjørgen - hva er din unnskyldning for å se så sliten ut?"


  Men du, hva har jeg gått glipp av nå da?! "Tirsdagsløpegruppe"??? :-)

  Håper å se deg i morgen i parken!

  SvarSlett
 5. At jeg kunne glemme det??
  Gratulerer med dagen!
  (og du er latterlig ung -))

  SvarSlett
 6. Værsågod, takkskaruha liksom!

  Drit i gamle gubber og kom og løp med oss i parken istedenfor du unge, skjønne pike :)

  Grattis med dagen og håper du feirer med rødvin og et bredt utvalg av franske oster. Det er topp oppladingsmat vettu!

  SvarSlett
 7. hehe, morsomt å lese, men frekkt av han!
  Bare vent å se at formen din kommer til å bli tipp topp igjen til sommeren! ;)

  Grattis med dagen :)

  SvarSlett
 8. Ha,ha, herlig lesning! Men forstår godt din frustrasjon både over denne irriterende gubben og slitsom oppussing! Men nå går det mot vår og lysere tider og du er sikkert snart ferdig med oppussingen og formen (og overskuddet)vil bare stige!

  SvarSlett
 9. Gubbejæ.... Du skulle ha møtt meg. Skulle overøst deg med godord, det er jo det vi alle er her for...eller?
  Når jeg møter folk,av alle former, store eller små så er det opp med tommelen, klapper i hendene, heier og jubler: Stå på, flott steg, bra fart. Jobber med og få en god kultur her på øya mi. Har fått så mange smil tilbake, enten fordi dem ler av meg eller fordi dem liker det, spiller ingen rolle for meg;-)
  Neida, du unge spreke,eneste bloggern for meg, stå på,formtoppen er der når du trenger den(Fredrikstadløpet).
  Grattis med dagen;-)
  P-h.n;-)

  SvarSlett
 10. Janicke: Ja, det er det med de kjappe svarene... At det skal være så vanskelig!
  - Neida, jeg bare tuller, vi er ikke så ute å kjøre ennå at vi trenger å ty til denslags ;)

  Ingalill: Neida, ikke noe galt med klokka, derimot har den så god batterikapasitet at jeg ikke trenger å lade den etter hver trening - og da ender det jo med at man *aldri* gjør det. Ulempen med trådløs overføring er jo også at klokka ikke lades samtidig... Jeg får bare ha det så godt, når jeg er så urutinert.
  - Haha, teppe over stria, god idé, og jeg som nettopp har hyret inn en rådyr maler! Penger ut av vinduet, skjønner jeg ;)

  Silja: Tror nok jeg var litt spesielt touchy i går, ja, vanligvis hadde jeg nok klart å ledd ham opp i ansiktet tilbake, det er jo lov å se sliten ut når man har løpt, liksom... I dag klarer jeg heldigvis flire av det ;)

  SvarSlett
 11. Siri: Takk :)
  - Der var svaret, ja! Skal prøve å huske på det neste gang...
  - Slapp av, ingen konkurrent til TC, bare et lokalt supplement... Jeg kommer i morgen!

  Ingalill: Takk (og hehe ;) )

  Anna: Ja, jeg manner meg opp til å komme! Og har ladet opp med en pizza neddynget av forskjellige franske oster, mmmmmm....

  SvarSlett
 12. Nina: Takk :-)

  Anne-Brit: Ja, jeg tror det bare kan gå oppover (nedover?) nå! Gleder meg til bare veier og plussgrader, det skal jeg innrømme...

  P-h.n.: Det hadde vært fint hvis alle kunne vært så positive som deg! Men det er ingen tvil om at holdninger smitter. Om jeg ikke akkurat kommer til å være i toppform, skal jeg love å spre godt humør under Fredrikstadløpet :)

  SvarSlett
 13. Æsj...neste gang tar vi han sammen! Han kommer til å ramle sammen i dragsuget av farten vi genererer. Og mens han krabber hjelpeløst i vann og grus som kler asfalten om dagen kan vi rope etter han "Fant du noe eller???"
  Så løper vi videre og skoggerler:)
  Gleder meg...

  SvarSlett
 14. Tone: Haha :) Ja, jeg tør vel ikke løpe alene på Røa mer etter dette ;)

  SvarSlett
 15. Han skulle sikkert bare være hyggelig à la " du er så søt når du er sinna". Eder og galle hadde det der vært meg.
  Grattis med dagen på etterskudd!

  SvarSlett

 
Blogglisten