tirsdag 10. juli 2012

Lenge leve Garmin!

Forrige uke døde Garminklokka mi. Det var veldig overraskende - den fine 610-en var jo splitter ny da jeg fikk den i oktober. Den låste seg plutselig, skrudde seg av, reagerte ikke på noen trykk og ble brennhet da jeg prøvde å lade den. Jeg sendte den inn til reparasjon på onsdag, og fredag fikk jeg e-post om at en ny klokke var på vei. Utrolig bra service! Nå sitter jeg her med vidunderet og håper at denne får et lengre liv.

Jeg tok meg en lang løpepause etter at jeg fikk vondt i låret som beskrevet i forrige innlegg. Først torsdag uken etter løp jeg 8 km, og så 6,5 km påfølgende tirsdag. Ingen av disse turene forårsaket noe særlig vondt, men da jeg løp langtur opp fra Fossum mot Hvitsteinvann onsdag kveld med Tone og Hedda, begynte jeg å kjenne det mot slutten av økta, og dagen etterpå var jeg ganske øm. Det virker som om jeg må prøve å holde meg unna de lengste turene og heller satse på korte turer. Jeg har nemlig ikke lyst til å ta fullstendig løpefri hvis jeg ikke må, for nå har jeg hele tre uker uten barn foran meg, og jeg kan ikke tenke meg noe bedre å bruke all den ekstra fritiden på enn å trene mer enn jeg har anledning til ellers. Friheten skal i første omgang brukes til å delta på Sognsvann rundt medsols og Øyakarusellen - og mange koseturer i nærheten. Det er deilig å tilbringe juli i Oslo for en gangs skyld, og slippe å måtte løpe i otta for å unngå stekende sol.


15 kommentarer:

 1. Jeg sier det igjen.
  Hadde garmin begynt med pads og mobiler hadde jeg umiddelbart kastet meg over. Ubegripelig rask og effektiv kundeservice.
  Synd med det låret ditt, men heldige du som kan løpe i norsk sommervær - er barna sendt på koloni?

  SvarSlett
  Svar
  1. Koloni hos besteforeldre på rivieraen - noen som har det! Jeg skal liksom jobbe for livet nå, men vi trenger jo ikke fortelle noen at jeg bare har tenkt å løpe og drikke rødvin.

   Hold ut i varmen, regn og kulde venter på deg!

   Slett
 2. så gøy med ny klokke:-) håper låret er bedre!

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja til begge deler! :)
   - Hvordan har du det, da? Blir det noe løpeskjørtløping i varmen?

   Slett
  2. løpeskjørt og våtdrakt annenhver dag:-)

   Slett
 3. Stadig imponert over Garmins velvillige og effektive kundeservice! Jeg vurderer ikke engang å vurdere andre merker... (c:

  Nyt barnefri, det gjør godt for store og små.

  SvarSlett
  Svar
  1. Nei, næhæhei, aldri noe annet enn Garmin! :)

   Ja, jeg tror vi har godt av det alle sammen. Vinn-vinn-situasjon også for de små, som har det kjempegøy på stranda i varmen :)

   Slett
 4. Bra det ordnet seg med klokken. Har bare hørt positive ting om Garmin sin kundeservice. Tre uker med barnefri hørtes fint ut. Da er det bare å trene godt i den perioden. Var uten barn en uke i august i fjor. Tror aldri jeg har fått trent så bra som da. Men det er rart med det, det går ikke så mange dagene før en plutselig begynner å savne ungene. :) I år skal jeg ihvertfall ikke bli plaget med sterk varme i ferien da årets ferie skal tilbringes i Nordnorge. Selv om det av og til er varmt der også, så er kjølig vær mer det normale.

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, er det ikke pussig, med én gang de hadde gått ombord på flyet fremsto de som verdens nydeligste englebarn og jeg kunne ikke huske hvorfor jeg hadde gledet meg til litt fri ;)

   Nord-Norge-ferie høres veldig bra ut, håper du får løpt og kost deg!

   Slett
 5. Da ses vi til øykarusell og SRM ;-)

  SvarSlett
 6. *noterer bak øret*
  - skal se du får hjernevasket meg til slutt Astrid!

  SvarSlett
 7. Hehe. Håper det for din skyld ;)

  SvarSlett
 8. Garmin har bra service ja. Dessverre mener jeg det er litt bob-bob med kvaliteten. Jeg er på min 3.Forerunner 210, og har, igjen, kondens inni klokka...
  3 uker barnefri?! Jeg har vært alene hjemme i 10 dager, og det var deilig. Men veldig stille. Igår var sirkuset ignag igjen. Liker det egentlig best sånn...

  SvarSlett
 9. Du har jo et poeng der - bedre å slippe å ty til service i det hele tatt! Jeg har heldigvis ikke hatt så mye uflaks, den gamle 305'en var det i hvert fall aldri noe galt med.

  3 uker, det er ganske lenge, ja, må legge til at det ikke var jeg som fikset datoene og bestilte flybilletter... Men tiden går så fort at sirkuset nok er igang igjen snart her også, og det skal bli godt da, det er jo sånn det skal være :)

  SvarSlett

 
Blogglisten