torsdag 12. juni 2014

Påmeldt Skiløpet 2014!

Ok - tilbake til start og på'n igjen! Etter denne bittelille kunstpausen fortsetter vi der vi slapp og later som ingen ting. Livet ble fylt av andre ting - ny jobb som overlappet med gammel, bl.a. - og interessen for løping måtte vike litt for interessen for hund. Men jeg har ikke lagt opp, og jeg kommer ikke til å gjøre det heller! Jeg har holdt det gående med et par økter i uka, og i dag tok jeg skrittet og meldte meg på Skiløpet. Egentlig hadde jeg tenkt å ikke sette meg noe mål overhodet, kanskje timen, men jeg kjenner allerede hvordan det bobler i meg av treningslyst og motivasjon... Så jeg tror jammen jeg finner meg et treningsprogram, jeg! Som skal følges slavisk og dokumenteres på bloggen. Aaah - hvordan kunne jeg falle ut av rytmen?


På joggetur med Tone en gang i vinter

8 kommentarer:

 1. hehe - betyr det at du nå har meldt deg av agility, spor og sirkuskursene? Når er egentlig Skiløpet. (ja, jeg vet jeg kan finne det ut selv, men nå når jeg likevel er her..). Tror jeg liker bedre tanken på at du skal løpet rundt timen enn at du igjen skal slave lykkelig til treningsprogram og ende under 50. Ser for meg at det er tynt der i Skiløpets baktropper. Har hørt at de er ufattelig raske der på Ski, alle under 40 og maraton hver helg. Sukk.

  Men når jeg har sukket fra meg, er egentlig løpelysten på sakte innsig her i dalen også, må bare gå ned noen kilo, slik at bh-en passer (det første som blir for trangt) og jeg slipper blodstyrtning underveis. Her en dag måtte jeg løpe med plagget åpent i ryggen - og slikt blir det ikke maratonpers av. Jeg hadde lovet meg selv 5kg ned eller aldri mer maraton - tydligvis har det virket mot sin hensikt.

  (Ikke har jeg fått orden på hunden i mellomtida heller, bare sure naboer med samkjønnsaggressive husky som klager på min løse gladdjevel.)

  SvarSlett
  Svar
  1. hehe - nei! For én gangs skyld skal jeg prøve å ha to tanker i hodet på én gang ;)

   Pfft, det kommer garantert ikke til å bli under 55 i hvert fall. Pliiis bli med! Det er 6. september.

   (Haha- beste motivasjonsfaktor for å gå ned i vekt ever!)

   (Kom og fortell om beistet ditt på wordpress, da vel!)

   Slett
 2. God å se at du er tilbake igjen etter pausen. Jeg løp Skiløpet for 2 år siden, men jeg ser allerede nå at det ikke er aktuelt i år dessverre. Er i Bergen den dagen, og det er jo ganske langt fra Ski.Neste løp blir Varbergsloppet i Sverige den 12. juli. Vi er i område på ferie, så da må en jo ta med seg løpet. Jeg løp der i fjor og det er et meget bra løp. Målet er under 55, men det er slettes ikke sikkert at det går. Det spørs litt hvor varmt det har tenkt å bli. Blir det skikkelig varmt så blir det nok vanskelig.

  SvarSlett
  Svar
  1. Løp på ferie er jo veldig hyggelig, da! :) Å løpe i varme er fryktelig - får krysse fingrene for at det blir litt kjøligere akkurat 12. juli! Og 6. september ;)

   Slett
 3. Jeeeej! Du er tilbake! :D
  Er du med på det kuleste løpet i midten av juli?

  SvarSlett
  Svar
  1. Yay! Løpeskjørtet har fått luftet seg!

   Vi bommet totalt på ferien i år... Bortreist når det kuleste løpet går av stabelen :-(
   - skal du løpe i år? :)

   Slett
  2. Nei og nei. :o) Jeg skal ikke løpe, skal passe på at alle andre får i seg det de skal i år og. ;o)

   Slett

 
Blogglisten