fredag 25. februar 2011

VM-feber!

Endelig, VM i Oslo! Det er vel ikke noen stor overraskelse at jeg lar meg rive med av det. Gårsdagens planlagte trening måtte utgå til fordel for sprintfinalene, og etterpå gjaldt det å få med mann og barn til Universitetsplassen for å hylle Marit Bjørgen. Kjempegøy! Akkurat nå sitter jeg og gremmer meg over at vi i 2011 vurderer om kvinnene skal få hoppe på ski i OL i 2014... Det er rett og slett en skam.

Fnugg er på plass i stua

De siste ukene har jeg trent voldsomt mye til meg å være - både fem og seks ganger i uka. Men denne uka sa kroppen stopp. Etter tre harde økter på rad med spinning på søndag, styrke (power) på mandag og spinning på tirsdag følte jeg meg sliten og tom, og tok med glede en fridag på onsdag. Det var nok ikke så dumt at jeg skulket gårsdagens trening heller. Men i dag måtte jeg til pers igjen: ukas 20 minutter sammenhengende jogging sto på planen. Og nå var A-ha på plass i øret, mens jeg så på et innslag om jentehopping på skjermen foran meg. Man kan jo løpe maraton på tredemølle under slike forhold! De 20 minuttene gikk i hvert fall greit... Deretter ble det 20 minutter på ellipsemaskin, før jeg skyndte meg hjem til hopprennet.

I morgen skal den eldste datteren min lære meg å stå på slalåm (!), på søndag blir det vel en skitur, og resten av helgen skal jeg ligge pal på sofaen og se på VM. Man kan definitivt ha det verre!

4 kommentarer:

 1. Jeg blir så lettet over at løpeturen gikk fint. Du er superflink til å gjøre som du har fått beskjed om av legen.

  kult med VM - jobbet med et halvt øye på sprintfinalene i går og fikk faktisk melkesyre i armene av opplevelsen. Sååå spennende. Kos dere i helgen!

  Janicke

  SvarSlett
 2. Husk at hvile er viktig! Fortsatt god helg!

  SvarSlett
 3. Kult med VM. Er redd det blir noen timer foran TV'en på meg kommende uke.

  Har også planer om å gå på ski med ungene i helgen, men nå øser regnet ned her så vi får se hva det blir til i morgen. Ikke noe videre morsomt å gå skitur i regnvær.

  To uker til halvmarathon i Haag som jeg har vært så dum å melde meg på til. Har prøvd å løpe litt lenger turer nå siste tiden slik at det er mulighet for å komme seg levende gjennom halvmarathonen i Haag. :) Meldte meg på Haag for å ha noe å trene mot gjennom vinteren. Litt lettere å komme seg ut når gradestokken viser -15 og en vet at det er løp en må trene mot.

  SvarSlett
 4. VM er utmerket for restitusjon! :) Så spennende med halvmaraton i Haag, Peer - det går sikkert strålende så flink som du har vært til å trene i vinter!

  SvarSlett

 
Blogglisten