tirsdag 25. juni 2013

Løpeskjørt for småfrøkner

Løpeskjørt.no selger også skjørt til den yngre garde, og mine to håpefulle fikk i oppdrag fra skjørtesjef Tone å teste et hver. De fins i blått, grønn og to rosavarianter. Dessverre er største størrelse åtte år - men mine jenter på syv og ni bruker størrelse seks og åtte, så de er ikke spesielt små i størrelsen. I tillegg til skjørtene som vi fikk kjøpte jeg selv fine limegrønne t-skjorter til dem - med påskriftene 'Future Marathon Runner' og 'Catch me if you can'.



Testpanelet har gjort en iherdig jobb. Skjørtene har blitt brukt til

å stå på hender...



å klatre i lysstolper...



å slå hjul...



og til og med til å løpe!



Skjørtene har bestått testen, akkurat som mine egne. De har akt nedover svaberg, vasset i sjøen, blitt møkkete, blitt vasket, gått i tørketrommelen, og er fortsatt like fine. Dessuten er de kjempesøte. Ingen tvil om at dette blir sommerens favorittplagg!

Små og store løpeskjørt pakkes nå ned i kofferter og reiser til varmere strøk for en periode. Forhåpentligvis får jeg klørne i en datamaskin på et eller annet tidspunkt - men inntil da ønsker jeg alle en god sommer, med masse tid til både trening og avslapning!

7 kommentarer:

  1. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

    SvarSlett
  2. ioi, løpeskjørt til barn er jo så unødvendig, men allikevel så søtt, så nå har jeg gjort en deal med 7-åringen, at når hun har løpt 5 km (sammenhengende) for første gang så skal hun få et skjørt! Hehe, får se hvor lang tid det tar.

    God sommer og god ferie!

    SvarSlett
    Svar
    1. Så bra! 5 km er en prestasjon :) Min eldste løper SRM (én runde), det synes hun er veldig stas :)

      Fortsatt god ferie!

      Slett
  3. God sommer! Regner med det blir noen løpeturer også på ferie!

    SvarSlett
  4. Det er jo fine aktiivitetsskjørt :-) Ha en fin ferie! Jeg skal oppdatere meg på bloggen din så lenge.

    SvarSlett

 
Blogglisten