torsdag 15. april 2010

Nye sko!


Etter søndagens personlige seier syntes jeg at jeg fortjente en belønning: Sko til konkurranser! Mizunoene har jo tydeligvis krympet, og to par sko bør man vel ha når man løper såpass som jeg gjør. Så da tenkte jeg at tiden var inne for noen lettvektere.
På forhånd hadde jeg sett meg ut Adizero Adios eller Nike Lunaracer+2. Jenta på Løplabbet var skeptisk siden jeg aldri har hatt lettvektssko, men mente at Lunaracer'ne ga tilstrekkelig støtte. Jeg ble for min del veldig skuffet over dem - de var ikke gode å ha på foten! Som harde pensko. Adios'ene var veldig gode, men da "knakk" høyreleggen innover. Adizero Aegis, derimot, støttet godt nok. I tillegg satt de fantastisk godt på foten, og er lette (238 gram). At de ser kule ut er heller ingen ulempe! Så nå er jeg klar for Sentrumsløpet...

- Såfremt høyre lår blir bedre. Jogget en kjapp tur i går kveld, og hadde tidligere i dag så vondt at jeg slepte benet etter meg. Fryktet at det skulle bære rett tilbake til gamle uvaner som sofa, portvin og potetgull! Men i kveld har jeg gått en 7 km lang tur på Bygdøy, uten store smerter. I morgen blir det treningsfri, så får jeg heller ta en lengre tur med godt dempede sko i løpet av helgen.

4 kommentarer:

 1. Grattis med nye sko, og - JA, de fortjente du helt klart etter halvmaratondebuten!!

  SvarSlett
 2. :) Har du bestemt deg for sko nå?

  SvarSlett
 3. Jeg synes heller ikke Nike Lunaracer+2 var god å ha på. Sverger til Asics og dermed ble det Asics Gel-Hyperspeed 4 på meg!

  SvarSlett
 4. Åja, de så jeg på, men ble frarådet fordi jeg er så uerfaren med konkurransesko. De ser veldig lette og gode ut!

  SvarSlett

 
Blogglisten