tirsdag 20. april 2010

Syyyk!

Usj, så måtte jeg selvfølgelig bli syk igjen. Denne gangen av en skikkelig ekkel virusinfeksjon jeg ikke aner hvor kommer fra - ingen andre jeg har hatt nærkontakt med har i hvert fall lignende plager. All den nydelige søndagsmaten kom opp igjen, og de siste to dagene har jeg tilbrakt i sengen, med feber og vondt i hele kroppen. Herlig oppladning før Sentrumsløpet... Jaja, så har jeg i det minste noe å skylde på! Og siden sykdommen kom på et veldig ubeleilig tidspunkt jobbmessig (ph.d.-kurs hele uka, skulle hatt innlegg torsdag, må melde meg av hele greia og ta det på nytt neste år) får jeg nå heller bare være glad for at resten av uka blir litt roligere. I helgen fikk jeg låne Min Kamp 3 og 4, så kveldene framover skal brukes til å lese!

3 kommentarer:

 1. God bedring Astrid! Det der høres ikke bra ut:-(

  Men, det er en god ting å kunne lese masse da! Og, jeg tror ikke Sentrumsløpet lider - grunnformen er på plass, det gjelder bare å bli frisk til lørdag!

  SvarSlett
 2. God bedring, Astrid. Og takk for kjempefin blogg. Spennende å lese om treningen din! Og kos deg med Min Kamp. Jeg er også kommet til nr 3, men har ikke fått tid og anledning til å sette i gang. Blir nok ikke før etter København Maraton :-)

  SvarSlett
 3. Siri: Takk! Og du: Gratulerer så mye med dagen! :D

  Jofrid: Tusen takk for hyggelig melding! Jeg har tittet litt på bloggen din og ser at du løp maraton etter 9 måneders løping - jeg er imponert! Og nå skal du til pers igjen skjønner jeg! Gleder meg til å høre mer om hvordan det går. Lykke til!

  SvarSlett

 
Blogglisten