søndag 4. april 2010

Smerte!

Jeg var så fornøyd forrige uke; 20 km sist lørdag og 7 km mandag. Tirsdag kjente jeg litt smerter i det høyre låret. Jeg kjente enda mer under intervalltreningen onsdag, riktignok ga det seg noen meter ut i hvert drag, men det gjorde noe inn i hampen vondt hver gang vi startet. Nåja, dagen etter bar det til hytta, og jeg antok at tre dager med påskegodt og peiskos kom til å jage alle vondter på dør. Dengang ei. Med én gang vi var tilbake fra fjellet løp jeg Bygdøy-runden min. Noe så smertefullt! Det gikk et glødende spyd gjennom låret hver gang jeg satte foten i bakken. Mer presist kan jeg ikke beskrive det... Men antar at det dreier seg om en muskelstrekk eller noe slikt. Det rare var at det ikke gikk over - etter ca. 20 min ble det litt mindre intenst, men fortsatt forferdelig vondt. I tillegg er jeg syk, forkjølet med febertendenser. Halsen er full av slim, ørene potte tette. Rett og slett en dårlig idé å løpe i dag! Følte meg som en krøpling med blyben i kvikksand. I tillegg må jeg ha hatt feberrier da jeg kledde på meg - ikke bare hadde jeg på meg to ullgensere og jakke, men til og med strømpebukse! I solen var det jo nesten bikinitemperatur. Jaja, det kan jo bare gå oppover etter dettte. Men låret må bli bedre, ellers er jeg nødt til å stå over Fredrikstadløpet!

Det er selvfølgelig Siris påskeutfordring som har fått meg til å løpe over evne denne uken. Siden Ingunn holder kilometerantall tett til brystet, gjør jeg det samme... Men personlig rekord har det i hvert fall blitt! Og det er vel verdt litt ubehag :-)

Og joggeskoene jeg har "overtatt" fra Siri var veldig behagelige, så vidt jeg kunne fornemme - myke og gode!

Ellers håper jeg Siri har fått opp humøret etter gårsdagens blogginnlegg - ikke gi opp ennå! Parksprinten er et kjempefint arrangement, med stor takhøyde og god stemning. Det tar nok tid å øke deltakerantall, dessuten har det vært en spesiell vinter med mye kulde og snø. Jeg, Régis og Torfinn er i hvert fall klare for flere Parksprinter!

3 kommentarer:

  1. God bedring - har vært i forkjølelsensvold hele påsken, så I feel the pain .-)

    SvarSlett
  2. Takk skal du ha - og i like måte, da! :)

    SvarSlett
  3. Nå er jeg spent på kilometertallet Astrid, kun få timer igjen av utfordringen...

    SvarSlett

 
Blogglisten