mandag 14. juni 2010

Tidsklemma

Noen ganger strekker tiden bare ikke til. Sånn har det vært den siste uka, og jeg har rett og slett ikke klart å få til en treningstur siden onsdag. Først i morges ble det anledning til å jogge ca. 7 km på 38 min (Bygdøy). Det ironiske er jo at det er nettopp i disse periodene med mye å gjøre at det hadde vært godt å koble ut med trening - men man må prioritere. Det krever mye å ha to små barn og full jobb, og når det da i tillegg skjer andre ting, da er strikken farlig nær å ryke. Men det gjorde den heldigvis ikke, og jeg har benyttet sjansen til å fylle lagrene med sjokolade, kjøtt, vafler, pommes frites.... Kanskje derfor jeg følte meg pigg og fin på joggeturen i dag? Før neste løp blir det oppkjøring på MacDonald's!

Om to timer sitter jeg på flytoget, første etappe på vei til konferanse i Polen. Før det må jeg øve på innlegget jeg skal holde; jeg har 20 min på meg, de 8 sidene tar nøyaktig 19 min 48 sek og de resterende 12 sekunder er akkurat nok til å skifte PP-lysbilder :-) Nå gjelder det å pugge manus litt utenat! Jeg har sommerfugler i magen, men det skal bli deilig å slappe av i fred på fly og på hotell, forhåpentligvis blir det faglig interessant og byen skal visstnok være en liten perle. For øvrig er joggeskoene med i kofferten - så får vi se om tiden strekker til!

6 kommentarer:

 1. Det er virkelig en utfordring å få til trening oppi alt annet - det krever at det prioriteres, men noen ganger er det helt umulig.

  Løpetur når man er utenbys anbefales på det varmeste, fantastisk måte å se steder på. På sider som www.mapmyrun.com kan du finne anbefalte runder i de fleste større byer i verden. Ta med kart og telefon - og penger i tilfelle du trenger taxi tilbake til hotellet... (c:

  God tur og lykke til!

  SvarSlett
 2. Lykke til med foredraget- håper du finner tid til å ta en løpetur også!

  SvarSlett
 3. Regner med foredraget går som smurt :-)

  - Jannickes råd om tlf og penger på tur er godt, jeg greier til og med å rote meg bort på hjemmebane, vurderer løpestreng fra hotellet i ferien, så de kan rulle meg inn som en torsk etter avtalt tid

  SvarSlett
 4. Takk for hyggelige kommentarer! Nå er jeg akkurat ferdig, og det gikk heldigvis greit. I morgen tidlig blir det joggetur langs Vistulaelven, det gleder jeg meg til!

  He he, løpestreng, ingen dum idé :P

  SvarSlett
 5. Hey, dette er jo MEG jo :-) Nei, det er ikke lett å få tid til alt! For min del er det desverre treningen som må vike først når prioriteringer må gjøres. I starten ble jeg stresset av å ikke få trent men etter hvert så ble jeg vant til det og forholdt meg mer rolig til det hele. Jeg tror slike naturlige avbrekk har vært skadeforbyggende for min del så NOE positivt har det jo kommet ut av det ;-)

  Når det går mange dager mellom treningene så får du i alle fall MASSE overskudd i bena!! Lykke til på konferanse med foredraget ditt! Kick ass! Og husk å skulke litt også, hihi ;-)

  SvarSlett

 
Blogglisten