onsdag 22. september 2010

Generalprøve

Siste treningsøkt før søndagen er gjennomført. Den ble ikke spesielt vellykket. Begge leggene var veldig vonde, og jeg kjenner at intervalltrening er det verste jeg kan gjøre mot dem. Etter fire enkle og en dobbel runde, pluss to litt raske oppvarmingsrunder, fikk jeg nok av smertene og dro hjem. Fram til søndag skal jeg bare gå i joggesko, ligge på sofaen med is på bena, ikke spurte etter bussen... (I tillegg var formen elendig i dag, har sjelden følt meg tyngre i kroppen eller mer negativ i hodet - herlig generalprøve!)

Men tidligere i dag begynte jeg å glede meg til søndagen, til den spesielle stemningen, til sitringen før start, til den fantastiske følelsen etterpå -. Hvis jeg ikke får altfor vondt tror jeg det blir en fin opplevelse selv om jeg ikke skulle klare å løpe noe særlig raskere enn i Fredrikstad. De siste dagene skal jeg bruke til å glede meg, forberede spillelister og ikke minst pønske ut logistikken i forhold til barnevakt osv.

Aftenutgaven av Aftenposten hadde et oppslag om Treningscamp i går. Jeg har ikke sett papirutgaven med bilde osv., men artikkelen ligger også på nett. Her gjengis intervjuet med meg: "Nome synes det kan være både tungt og slitsomt å løpe lange etapper, mot slutten av løpene synes hun det kan gjøre direkte vondt. - Men det er veldig inspirerende å løpe. Og det er viktig å sette seg mål. " Ha ha, hvor mange gullkorn kan man få inn på tre setninger? Jeg får jammen sagt det! Ellers var det en morsom artikkel, og Treningscamp har igjen fått velfortjent reklame.

I fin stil ytterst til høyre... Foto: Aftenposten

12 kommentarer:

 1. Da blir det et knallrace, for det er jo meningen at generalprøver skal være dårlige.
  - og nå skal jeg lese Aftenposten :-)

  (psstt - DRAMA - død gps.)

  SvarSlett
 2. HVA?! Har Forerunnern forlatt deg?!? Hvordan SKAL dette GÅ!?!

  Beklager alle versalene, men seriøst - what?

  SvarSlett
 3. Dårlig generalprøve er perfekt!
  Jeg gleder meg til å se deg løpe forbi hundre og ørten andre:-)

  SvarSlett
 4. Dobbelt puh - den er gjenopplivet.
  - bare tanken på å løpe uten, klarer ikke fullføre setningen engang :-)

  SvarSlett
 5. Hva med oss som hadde en god generalprøve? Betyr det at det kommer til å gå ræva på søndag altså.. :p

  SvarSlett
 6. Ja, god generalpøver er slett ikke bra Hanne. Grav deg ned i tide;-)

  SvarSlett
 7. Siri: Akkurat *det* skal jeg love å gjøre uansett! Jeg skal plukke dem opp en etter en etter hvert som de blir slitne og jeg har krefter til å øke tempo :P

  Ingalill: Trippel-puh. Jeg skal gå inn og lese om dramaet nå - biter nervøst negler allerede!

  Hanne: Hvis det kan være til noen trøst er det delvis din fortjeneste at min økt føltes så tung. Du slet meg fullstendig ut på de første rundene, makan til fart du satte opp...! :)(Du skal nok se det går bra likevel...)

  SvarSlett
 8. Riktig god bedring, Astrid! Fikk så vondt av deg når du løp avgårde... Håper virkelig leggene kommer seg fort igjen. Kjør på med frossen fisk ;)
  Sees på søndag!
  Hilde

  SvarSlett
 9. Blir nok mange varianter av laksefilet resten av uka, ja! Aldri så galt osv. ;)

  Sees søndag, ja - husk å hvile fram til da!

  SvarSlett
 10. Lykke til, alle sammen! Dette høres jo rent spennende ut. Gleder meg til å lese rapportene etterpå

  SvarSlett
 11. Så er dagen rett rundt. Så sant bena holder er det bare å nyte turen! Og når det er gjort kan vi heve blikket mot Berlin 2011... (c:

  Håper det blir en positiv opplevelse. Lykke til!

  Klem fra Berlin

  SvarSlett
 12. Takk skal du ha. Jeg mener faktisk seriøst det der med Berling neste år :) Men det sier jeg i dag, vi får se hva jeg sier i morgen kveld...!

  SvarSlett

 
Blogglisten