lørdag 11. september 2010

Verdens beste lørdag

Jeg kan ikke tenke meg en bedre lørdag enn dette. Etter en særdeles hektisk uke med tusen ting å huske på og få tid til - når man strengt talt ikke har tid til overs - har vi absolutt ingen planer for resten av lørdagen, annet enn å pusle litt hjemme og kose oss inne i gråværet sammen med ungene. Og ekstra bra er lørdagen blitt etter at jeg har løpt en tur på 14 km sammen med ti andre! Treningscamp-Kristine fungerte som organisator og bussjåfør (tusen takk!) - hele 6 stykker var vi i bilen hennes: Kristine, meg, Siri, Pål, Christopher og Lise Marit. Ved Fossum klubbhus møtte vi også Birgit, Ingebjørg, Ingunn, Christine, Maria og Oddvar. En kjempegjeng på tur!Noen hadde ikke fått nok av ulendt terreng etter Nordmarkstravern, så de valgte å løpe oppover på en skogssti. Vi andre løp grusveien oppover mot Brunkollen. Det var en tur på ca. 7 km med 263 høydemeter. Ganske mye, men jeg var innstilt på at det skulle være mye brattere, så det føltes helt greit. Dannet en rolig midt-tropp sammen med Christopher; veldig hyggelig og akkurat passe tempo. Nedover gikk det veldig greit og tempoet ble skrudd opp en del. Vel tilbake ved Fossum klubbhus etter 13,9 km skulle jeg nesten ønske at turen var litt lenger! Leggene var ikke vonde overhodet, jeg kjenner nå at jeg har fått belønning for tålmodigheten de siste ukene. Jeg har nemlig ikke løpt i det hele tatt siden forrige lørdag (det ble svømming mandag og spinning-intervaller onsdag i steden).

Jeg føler meg kjempepriveligert som har så mange hyggelige mennesker å løpe sammen med! Det er en veldig god stemning blant Treningscampmedlemmene, og jeg setter utrolig stor pris på å ha blitt kjent med dem alle. Det lover godt for treningsmotivasjonen framover!

8 kommentarer:

 1. Er så glad for at leggene ikke plager deg mer:-)

  SvarSlett
 2. Høres herlig ut! Kjempekoselig med så stor gruppe på langtur - det får jo ikke blitt kjedelig da. Og så bra at leggene ikke plager deg lenger! Godt jobba. Det blir langtur på meg i morgen - i ensom majestet. Men det skal bli veldig godt. Psyken min trenger det nå. Ha en fortsatt god helg!

  SvarSlett
 3. Det er en enorm lettelse at pause fra løping ser ut til å hjelpe så bra og raskt, ja! Nå gjelder det bare å holde det på avstand i framtiden.

  Janicke: En langtur gjør veldig mye for psyken, ja!

  Fortsatt god helg begge to - herlig inne-kose-vær i dag :)

  SvarSlett
 4. Suger til meg slike positive løperapporter :-)

  SvarSlett
 5. Jeg sender alle positive vibber jeg bare klarer, Ingalill! Er formen bedre - og blir det kos&majones eller trening som medisin framover?

  SvarSlett
 6. Foreløpig ruller jeg i majones og sofakos men får prøve å ta meg sammen imorgen - er jo ikke meningen at jeg skal fordobles for OM heller :-)
  - det hjelper på løpelysten å lese om slike gladturer!

  SvarSlett
 7. Så bra! Herlig at du er i gang igjen. Det er trivelig å løpe flere sammen på langtur

  SvarSlett
 8. Du får bli med oss en gang, Anne-Brit! :)

  SvarSlett

 
Blogglisten