lørdag 21. august 2010

Sliten!

Optimistisk (og utålmodig) som jeg er, klarte jeg ikke å stå over dagens Treningscamp-langtur selv om det kanskje (helt sikkert!) ikke var så veldig fornuftig. Men leggene føltes fortsatt bra, så jeg dro opp til Sognsvann og møtte Siri, Pål, Kristine og Maria kl. 10. Vi jogget rolig opp til Ullevålseter, deretter tilbake og helt hjem. Det ble totalt 18 km! Jeg tror jeg bare har løpt så langt to ganger før, faktisk, i mars og april. Derfor er det kanskje ikke så rart at jeg har vært utrolig sliten etterpå? Selve turen føltes ikke så hard, jeg var lett og fin helt til det gjensto en kilometer - da kom sola og ødela, bena ble tunge og jeg var glad jeg nærmet meg slutten. Men litt av en følelse å komme springende ned mot Frognerkilen og vite at man har løpt helt fra Ullevålseter! Det høres så laaangt ut...

Jeg kjente lite til leggene underveis, bare i nedoverbakkene gjorde det litt vondt. Men de er fortsatt vonde når jeg klemmer på dem, så jeg skal forsøke å være flink pike neste uke og bytte ut to løpeøkter med noe alternativt. Akkurat nå er jeg så sliten at det frister å ta en hel ukes fri, egentlig :)

Jeg noterer meg et par ting etter dagens økt:

- To tynne brødskiver to timer før start er for lite mat (ble skikkelig sulten underveis!)
- Powerade sportsdrikk ser ut til å komme overens med magen (drakk vann ved siden av)
- To drikkeflasker var for lite, jeg skulle tatt med den tredje også
- Dårlig idé å løpe 18 km før jeg skulle være alene med to kranglete unger i flere timer - nå er klokken halv ni, mor er utslitt og sier takk & god natt!

Men først skal jeg unne meg litt av denne blåbærpaien - jeg har jo tross alt 1058 kcalorier å erstatte!

14 kommentarer:

 1. Syns du er supersprek!! Og den paien så fortreffelig ut.

  SvarSlett
 2. yammi!! Jeg kommer nedom en tur og spiser den ene halvparten om det er greit :-)


  Bra innsats i dag, tung tur!

  SvarSlett
 3. Camilla: Takk for hyggelig kommentar. Du snakker om å være supersprek - du som både svømmer og sykler før du løper! Wow sier jeg til det :)

  Det er fortsatt litt kake igjen, bare kom begge to :-)

  SvarSlett
 4. Ungene dine var i hvert fall veldig søte og snille på Rema 1000 :)

  SvarSlett
 5. Den paien så himmelsk bedre ut enn burgerkingdesserten jeg pakket i meg - slamsen is.

  Artig å lese om samme tur i forskjellige blogger, har nå lest både Siri og din. Lett og greit i 18km er jo fantastisk :-)

  SvarSlett
 6. Kjempebra gjennomført! Den 18-kilometers-turen er tøff. Først såpass mye opp, og deretter ned. Det tar på! Spennende å høre hvordan formen er i dag. Paien ser himmelsk ut! Hemmelig oppskrift? (c:

  SvarSlett
 7. Åshild: Det er godt å høre - de sparte nok all luggingen og klypingen til jeg kom hjem ;)

  Ingalill: Alt er relativt - det er forskjell på lett og greit i forhold til den grusomme turen jeg hadde for noen uker siden, og lett og greit som å fly oppover med 120 i puls... :P

  Paien *var* god, og latterlig lett å lage: http://forum.kvinneguiden.no/index.php?showtopic=255563

  SvarSlett
 8. Janicke; se lenke over :)

  Formen virker faktisk grei i dag, men i går var jeg bare helt utrolig kjørt... Kan ikke tenke meg engang hvor gåen man må bli etter 35 km!

  SvarSlett
 9. Med de bakketreningene der kan du spise blåbærpai hver dag..gurimalla..det høres utrolig slitsomt ut med så mye stigning:)

  SvarSlett
 10. Utrolig bra Astrid!
  Kjenner veldig godt til den følelsen du beskriver hvor man bare føler seg helt skutt - og de siste km som kan virke harde.
  Det er som du sier - en av dine lengste turer og da har du fått skikkelig bra effekt ut av denne langturen din. De som løper 35km får samme følelsen som du fikk etter 18km - ikke noe værre. Det kommer bare senere.
  Frognerkilen Ullevålseter er jo meget kupert da! Ikke den enkleste 18km. Da er det lov å være slite, spise blåbærpai og legge seg kl 2100

  SvarSlett
 11. Herlig med så oppmuntrende kommentarer!
  - Godfølelsen har holdt seg helt til nå :-)

  SvarSlett
 12. WoW! jeg er meget imponert;-) 18km er jo dødslang!! jeg husker og kan alle mine turer over 13km for å si det slik, husker hver og en av dem ..... :-) Og blåbærpaien så jeg helt fortreffelig ut!!!!! vær snill med leggene dine så skal du se at det ordner seg med tiden!

  SvarSlett
 13. Gudbedre, den oppskiften så god ut... Printes! (c: Flott at formen er grei i dag. Det sier mer om formen din enn at du var utslitt i går.

  SvarSlett
 14. Silja; jeg løp ikke så fort, da, så ingen vits å være så veldig imponert ;)

  Janicke; jeg brukte hele pakken med vaniljekrem (5 dl i steden for 3). Da ble den ekstra god!

  SvarSlett

 
Blogglisten