torsdag 20. mai 2010

Siste forberedelser

Torsdag kveld. I morgen reiser vi til Gøteborg, og lørdag er det klart for Varvet. Ble tipset om det av en løperinteressert kollega 1. oktober, og meldte meg på kort tid etter. Det har vært planlagt en stund, med andre ord! Ambisjonene er heldigvis ikke så høye; jeg blir fornøyd hvis jeg holder meg til Fredrikstadløp-tiden og har det fint underveis. Det blir noe helt nytt å delta i et så stort arrangement!

Vi kjører avgårde i morgen etter jobb, leverer ungene hos besteforeldre i Fredrikstad og ankommer forhåpentligvis Gøteborg ikke alt for sent. Vi skal overnatte hos onkelen og tanten min, som bor i en forstad. Det blir koselig, og jeg har en mistanke om at vi får god mat og drikke lørdag kveld!

Min største bekymring er været: Blir det som i går sliter jeg veldig. Jeg kan ikke fordra sterk sol og varme! Men yr.no melder foreløpig 20 grader og delvis overskyet, det høres ikke så aller verst ut.

"Nytt løp, ny garderobe", sier Siri og Silja. Dermed kjøpte jeg meg et lekkert, svart løpeskjørt i dag (kjekt med Treningscamp-rabatt på Løplabbet!). Habitten er klar for lørdag:Nå gjenstår bare å pakke, samt å lade diverse elektroniske dingser og finpusse på musikklista. Jeg finner ikke pulsbeltet, men det er kanskje like greit...

Gårsdagens trening:
Etter snegle-fadesen håpet jeg på en rolig og hyggelig tur i går, den siste før lørdag. Tenkte å løpe Bygdøyrunden i det fine været, og så fortsette til barnehagen for å hente jentene. Jeg hadde allverdens tid før jeg luntet avgårde. Ved parkeringsplassen på Huk ser jeg tilfeldigvis på klokken. 16:12. 16:12! Jeg må hente ungene i nærheten av Solli plass om 28 minutter! Jeg vet ikke hvor i tidsberegningen det gikk galt, men dette stemmer ikke i det hele tatt i hvert fall... Solen steker, pulsen er maks og vel så det, jo fortere jeg løper jo lavere tempo viser klokken (hersens klokke!)... Tanken på en saftig bot pisker faktisk enda bedre enn Siris oppmuntrende rop! Bena bar tydelig preg av all treningen i det siste, for jeg var totalt utkjørt etter 6 km på 33,5 min. Deretter gjensto villmannskjøring på sykkel før jeg svett og fæl ankom den franske skolen i siste øyeblikk - alle de fine fruene med stiletthæler og silkedrakter så temmelig rart på meg, underlig nok.

Kvelden ble avsluttet på en hyggelig måte: Jentene og jeg heiet på Hanne og Torfinn som deltok på Fornebuløpet. Det virket som et fint arrangement, neste år får jeg være med også!

10 kommentarer:

 1. Stilig skjørt Astrid, det der har jeg sikla litt på også;-)

  Masse lykke til på lørdag, kos dere masse både før, under og etter løpet! Jeg tipper på pers...

  SvarSlett
 2. Åh så kult antrekk. Har lyst på løpeskjørt jeg også, men foreløpig ikke funnet noe som har sett så kult ut som dette (de har det ikke på Löplabbet i Ski). Skal se etter deg blant mengden i Göteborg. Anbefaler forøvrig denne saken: http://www.marathon.se/news/goteborgsvarvet.cfm?NewsId=964829 Nyttig informasjon om løypa.

  Lykke, lykke til!

  SvarSlett
 3. Takk begge to - og takk for tips, Janicke! :) Ja, det skjørtet er skikkelig fint, jeg gleder meg til å prøve det! (Men tror jeg må ty til litt selvbruningskrem i kveld, bena var ikke like fine :P)

  Jeg går for pers, Siri... Burde være innen rekkevidde!

  Puh, så mye styr å pakke til en konkurranse...

  SvarSlett
 4. ...vaselin er med i sekken :)

  SvarSlett
 5. Grattis med nye klær! :-)) Jeg fremdeles inne innviet løpeskjørtet mitt... kanskje denne helgen...? LYKKE TIL i løpet! :-)

  SvarSlett
 6. Takk, Anne Mette! Ja, prøv skjørtet ditt også denne helgen.. Blir spennende å se hvordan det føles å løpe med!

  SvarSlett
 7. Lekkert!
  MÅ bare skyndte meg å ønske lykke til - under 2t denne gangen? - bare skjørtet er jo verd minus 5min :-)

  SvarSlett
 8. Takk, Ingalill! Ja, vi satser på at skjørtet får meg til å løpe raskere, det er lov å drømme ;)

  SvarSlett
 9. WoW det var flotte klær!!! Etter å ha ryddet i treningstøyet mitt i dag så landet jeg vel på at jeg ikke kan kjøpe mer (skuffen er FULL!)...MEN, når jeg så bildet her nå så var det nok til at jeg begynte å vakle i troen:-) KOS deg med nytt skjørt i 21km; det blir nok gøy skal du se! Vi sitter å fabler om å kaste oss i bilen, kjøre som noen svin til GB, rappe noen startnummer og resten skjønner du sikert :-) Lykke til! (og foresten så digga jeg den historien og ser for meg deg hesblesende mens damene svinser rundt i sine høyhælte sko hahahhaa). Silja

  SvarSlett
 10. Silja: man trenger alltid et ekstra løpeskjørt :) kast dere i bilen, er visst startnr å få kjøpt for en hundrings! Fint løpevær og femti (!) band langs løypa...

  SvarSlett

 
Blogglisten