søndag 30. mai 2010

Helg på SATS

Siden jeg er alene med jentene hele helgen, er det utelukket å dra på løpetur. Sats, derimot, er en velsignelse i denne situasjonen. Rett og slett et lite kinderegg; 1) Jeg får trent 2) Jeg får en liten pause 3) Ungene elsker aktivitetsrommet på MiniSats med klatrevegg, ballbasseng osv. Vinn-vinn-situasjon, med andre ord. Jeg er ikke så veldig glad i treningsstudioer, og kostnadene gjør at vi kommer til å melde oss ut når bindingstiden går ut i juli, men det skal de ha: MiniSats er et fantastisk tilbud.

Siden leggen har gjort vondt de siste ukene, fant jeg ut at jeg skulle variere litt med en ellipse-maskin denne gangen. Jeg har alltid vært fascinert over disse maskinene med en smilende Barbie eller Ken på TV-shop; lykkelige, så lykkelige beveger de vakre menneskene armer og ben mens vinden blåser i håret. Ikke en dråpe svette renner ned langs pannen. Hmpf.

Ikke akkurat slik jeg så ut i går...

I tillegg hadde jeg i alt oppstyret med å forflytte meg selv og to små til Sats glemt joggesko... Oppdaget plutselig at jeg bare hadde de eldgamle Pumaene som ser like mye ut som treningssko som høyhælte lakksko... Ikke akkurat siste mote på Sjølyst Sats.

Nåvel; det ble en fin halvtime på ellipsemaskinen, ti minutter romaskin og deretter noen armhevinger uten knærne i bakken. I dag vurderer jeg å dra tilbake til Sats - for å sette meg rett inn i badstuen og slappe av litt!

5 kommentarer:

 1. Hehe, ja er det ikke rart hvordan tv-shop-trenerne ser så uberørte ut. Flott at du fikk trent selv om du var alene med barna. Krever litt ekstra logistikk, men vil man så får man det til.

  SvarSlett
 2. Et fint alternativ når situasjonen er som den er synes jeg, men uforholdsmessig dyrt for en som egentlig liker å trene ute kanskje

  SvarSlett
 3. Ja, jeg er enig - nå som vi har blitt så glade i å løpe ute, på Treningscamp og på Bygdøy osv, er det meningsløst å betale 900 kr i måneden (for oss begge) på dette. Men tilbudet med MiniSats fikk oss ut av sofaen i fjor sommer, og det er jeg evig takknemlig for!

  SvarSlett
 4. MiniSats er genialt:-)

  Løping ute er også genialt, men de fleste får faktisk veldig stort utbytte av komplimentær styrketrening og fartstreing på tredemølle.

  Mvh
  Småbarnspappa og SATS-ansatt.

  SvarSlett
 5. Sant nok! Jeg kommer i hvert fall til å savne Sats, spesielt om vinteren i minus 15...

  SvarSlett

 
Blogglisten